CAFETARIA MUSTI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Musti. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 21:16 De frietjes en de frikandellen speciaal waren heerlijk! We hadden alleen veel te veel besteld we hadden 2 grote zakken friet, een grote zak friet is voldoende voor 2 personen.
21 mei 2024 om 19:17 Prima friet. Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.
20 mei 2024 om 12:38 Lekkere friet oorlog. Lekkere krispy wings. goed gevulde kroketten. op tijd bezorgd. vriendelijke bezorger.
19 mei 2024 om 20:53 Heerlijke friet, en de rest was ook lekker. precies op tijd geleverd aardige bezorger
19 mei 2024 om 4:04 Snel geleverd en ook nog eens super lekker! Mijn complimenten.
19 mei 2024 om 1:47 Snel en vriendelijke personeel en goed verzorgd ingepakt
19 mei 2024 om 0:12 Snelle levering, vriendelijke bezorger en lekker eten. Wat wil je nog meer.
18 mei 2024 om 23:50 Snel geleverd en ook nog super lekker. Echte aanrader hier te bestellen. Personeel is super vriendelijk . Gehoord ze flink gaam uitbreiden. Dus wij bestellen hier natuurlijk vaker. Sittard heeft weer een nieuwe zaak op nr 1 gezet bij ons toppie
18 mei 2024 om 23:38 Mijn complimenten, wat een snelle bezorging en zeer vriendelijk/ beleefde bezorgers. Jullie verse friet super, proeft echt het verschil en ik verheug me erop om op de hoogte te blijven van jullie uitbreiding op nieuwe heerlijke producten. Ga zo door
18 mei 2024 om 21:44 Eten was heerlijk prijs naar kwaliteit. Goed verzorgd.Bij binnenkomst zeer gastvrij en personeel heel vriendelijk
18 mei 2024 om 19:09 Ik was bang toen ik naar de reacties keek, maar toen ik mijn bestelling ontving, was ik geschokt. De prijs en kwaliteit van snacks en verse frieten smaakten erg goed. Ik zal opnieuw bestellen.
18 mei 2024 om 9:07 Smerige koude frieten, niet gare bamiblok, slechte frikandel speciaal. Eindstand. SCHANDALIG